Wapenhandel Colenbrander
Kleiduivenschietbaan De Heide

Kleiduiven schieten als teamuitje, vrijgezellenfeest of vriendendag? Kleiduiven schieten is voor veel mensen een spectaculaire activiteit, voor andere mensen een leuk uitje, voor enkelen van ons een Olympische sportdiscipline... Op schietbaan De Heide zijn verschillende mogelijkheden om als beginner, als jager of als sportschutter te komen schieten. Iedereen vanaf 16 jaar kan het!

Tegen een all-in prijs kun je gaan kleiduiven schieten onder professionele begeleiding.

Arrangementen:

  • Basis: rondje kleiduivenschieten van 25 duiven inclusief instructeur, baanhuur, geweer, munitie, schietbril te leen, gehoorbescherming:  37.50 euro  per persoon. Minimaal 4 personen.
  • Lekker makkelijk voor de heren: 25 duiven inclusief kop koffie, twee bier en een bruine fruitschaal (schaal bitterballen): € 46.00 Minimaal 4 personen. Voor de dames noemen we dit het Diana arrangement, godin van de jacht  ;-)
  • All inclusive: 25 duiven, koffie / thee, BBQ compleet en onbeperkt drank (bier, fris, wijn): € 90.- Minimaal 15 personen. In plaats van BBQ kan ook gekozen worden voor een hapjesbuffet, of een warm en koud buffet! Zelfs een luxe buffet met een varken aan het spit van 'de Goed Gevulde' is een optie vanaf 25 personen.

In overleg is er natuurlijk veel mogelijk, bel 0314 631270 of stuur een e-mail.

 

  • Ook geoefende schutters zijn welkom. Naast de vaste leden van de schietvereniging is er plaats voor jagers en sportschutters om de baan te bezoeken. Om niet voor verrassingen te komen te staan, neem even contact op om te horen wanneer het van beide kanten het beste uitkomt.
  • Vanuit onze gloednieuwe kantine een prachtig uitzicht op de baan!